Frequently Asked Question

Vklop in izklop kontaktnega filtra

Nazadnje posodobljeno pred 2 leti

Vsak član si lahko v kolikor želi vklopi kontaktni filter. To pomeni, da mu bodo sporočila in odgovore na oglase lahko pošiljali samo člani, ki zahtevajo nastavljenim parametrom spola, starosti in usmerjenosti.

Kontaktni filter vam je na voljo, če po prijavi v sistem v levem uporabniškem meniju kliknete na postavko Moj profil. Ko se vam odpre stran vašega profila imate v zgornjem delu opcijo za spremembo profilne slike in dva zavihka O meni in Koga iščem. Izberete zavihek Koga iščem in kliknete na gumb Spremeni podatke. Po kliku na gumb se vam odprejo možnosti obrazca, kjer izberete možnosti koga iščete. Te informacije so predvsem v pomoč ostalim članom strani pri ogledu vašega profila. Na dnu tega obrazca je tudi sekcija Aktivacija kontaktnega filtra, kjer lahko izberete stanje vašega kontaktnega filtra. Ko izberete vse želene nastavitve kliknete Potrdi in podatki se bodo shranili.

Pri aktivaciji kontaktnega filtra bodite pozorni, ker vam lahko preveč stroge nastavitve onemogočijo komunikacijo z veliko večino članov.

Prosimo počakajte!

Prosimo počakajte... samo trenutek.